Indonezia: Douăzeci şi cinci de persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion

Indonezia: Douăzeci şi cinci de persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion

Douăzeci şi cinci de persoane şi-au pierdut viaţa, sâmbătă, în urma prăbușirii unui avion de transport regional din Indonezia în mare, în provincia Papua, informează AFP.

Aeronava MA-60, de fabricaţie chineză, „a căzut în mare la circa 500 de metri de pistă, în timp ce era în faza de aterizare” pe aeroportul din Kaimana, potrivit unui oficial.

Avionul a explodat şi s-a dezintegrat în momentul în care a atins apa şi toţi pasagerii au murit. Potrivit oficialului, 15 cadavre au fost recuperate din apă, celelalte fiind prinse probabil în epava avionului.

„Condiţiile meteorologice erau nefavorabile, cu o vizibilitate redusă, atunci când s-a produs accidentul”, a precizat oficialul.

Uniunea Europeană a plasat în iulie 2007 pe lista sa neagră toate cele 51 de companii aeriene indoneziene, din cauza numărului mare de accidente aviatice, interzicându-le avioanelor lor să aterizeze în cele 27 de state UE.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)