Irak: Cel puţin 41 de morţi şi 95 de răniţi într-un atac al teroriştilor

Irak: Cel puţin 41 de morţi şi 95 de răniţi într-un atac al teroriştilor
Cel puţin 41 de persoane au fost ucise şi alte 95 rănite într-un atac asupra consiliului provinciei Salaheddine, situat la nord de Bagdad, comis de un comando care a fost îndepărtat din sediu după mai multe ore,...

Cel puţin 41 de persoane au fost ucise şi alte 95 rănite într-un atac asupra consiliului provinciei Salaheddine, situat la nord de Bagdad, comis de un comando care a fost îndepărtat din sediu după mai multe ore, informează AFP. „În total, acest atac s-a soldat cu 41 de morţi şi 95 de răniţi”, a declarat un oficial de poliţie la spitalul general din Tkrit, adăugând că „şase terorişti au fost ucişi”.

Teroriştii echipaţi cu veste explozive au preluat controlul asupra acestei clădiri din centrul oraşului Tikrit, profitând de panica generată de un prim atentat sinucigaş comis în faţa clădirii.

Poliţia irakiană a luat cu asalt, marţi după-amiază, clădirea consiliului provincial, punând capăt ocupării ei de către un comando înarmat.

 

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan