Italia: Gaddafi a părăsit Tripoli rănit în bombardamentele NATO

Italia: Gaddafi a părăsit Tripoli rănit în bombardamentele NATO
Liderul libian Muammar Gaddafi se pare că ar fi fost rănit în timpul atacurilor aeriene ale coaliției și ar fi părăsit Tripoli, a declarat, vineri, Ministrul de Externe al Italiei, Franco Frattini, relatează...

Liderul libian Muammar Gaddafi se pare că ar fi fost rănit în timpul atacurilor aeriene ale coaliției și ar fi părăsit Tripoli, a declarat, vineri, Ministrul de Externe al Italiei, Franco Frattini, relatează Reuters.

Frattini a spus reporterilor că dă crezare informației care i-a parvenit de la Episcopul catolic din Tripoli, Innocenzo Martinelli, că Gaddafi a părăsit orașul Tripoli după ce a fost rănit în timpul unui bombardament al forțelor NATO.

“Înclin să cred comentariul Episcopului din Tripoli, monseniorul Innocenzo Martinelli, care este în contact direct cu evenimentele din ultimele săptămâni, care ne-a spus că Gadaffi este probabil în afara orașului și se presupune că ar fi rănit. Nu știm unde și când”, a spus Frattini.

Un purtător de cuvânt al Guvernului Libian a dezmințit imediat afirmațiile ministrului italian.

“Este o prostie”, a declarat Mussa Ibrahim la Tripoli. “Liderul are un moral excelent. Este în formă bună. Conduce țara în fiecare zi. Nu a fost rănit în nici un fel”.