Italia: Un om de afaceri a ajuns de urgență la spital după ce a văzut factura la curent: „Nu mai vedeam nimic”

Italia: Un om de afaceri a ajuns de urgență la spital după ce a văzut factura la curent: „Nu mai vedeam nimic”
Sursa Foto: Flickr.com

Un om de afaceri din Italia a ajuns de urgență la spital după ce a văzut factura la curent.

Potrivit presei din Italia, Davide Bellitteri, proprietarul unui complex hotelier, a primit o factură record în valoare de nu mai puțin de 83.318,08 euro.

Un om de afaceri italian, șocat după ce a primit factura uriașă la curent

Davide Bellitteri va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie. Când a văzut factura, omul de afaceri s-a simțit rău și a ajuns la urgențe.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore”, a declarat bărbatul, potrivit observatornews.ro.

În prezent italianul se simte mai bine, dar factura este tot acolo și cineva va trebui să o plătească. Davide Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conține vreo greșeală sau suma chiar trebuie plătită.

Nu poți să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori și angajați”, a mai spus acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe