Japonia: Românii se vor întoarce pe banii lor, nu din opere de caritate, Boc

Japonia: Românii se vor întoarce pe banii lor, nu din opere de caritate, Boc
Premierul Emil Boc a declarat ca statul nu face opere de caritate din fonduri publice referindu-se la întoarcerea în țară a românilor din Japonia. Conform lui Boc, aceștia își vor plăti o parte din costurile...

Premierul Emil Boc a declarat ca statul nu face opere de caritate din fonduri publice referindu-se la întoarcerea în țară a românilor din Japonia. Conform lui Boc, aceștia își vor plăti o parte din costurile pentru repatriere, conform Mediafax.

Cetățenii români care vor alege să revină în țară vor semna angajemente de plată pentru a suporta o parte din cheltuieli, a declarat Emil Boc referitor la afirmațiile acestora cum că nu au avut banii necesari transportului în România.

„Nu se pot face acte de caritate pe bani publici. Trebuie să existe un echilibru atunci când este vorba de utilizarea banului public”, a mai adăugat Boc.

Bugetul MAE (Ministerul Afacerilor Externe) a fost suplimentat, duminică, cu circa 1,1 milioane de lei pentru a acoperi cheltuielile cu repatrierea românilor din Japonia.

Urmăriți B1TV.ro și pe