La un pas să-şi filmeze moartea: S-a trezit cu o scândură în parbriz pe autostradă!

La un pas să-şi filmeze moartea: S-a trezit cu o scândură în parbriz pe autostradă!
O americancă şi-a văzut moartea cu ochii în timp ce-şi conducea maşina pe o autostradă din North Carolina. Parbrizul autoturismului său a fost străpuns din senin de o scândură de aproape doi metri lungime....

O americancă şi-a văzut moartea cu ochii în timp ce-şi conducea maşina pe o autostradă din North Carolina. Parbrizul autoturismului său a fost străpuns din senin de o scândură de aproape doi metri lungime. Femeia a reuşit să filmeze întregul incident, după care a postat înregistrarea pe YouTube.

În momentul producerii incidentului, şoferiţa în vârstă de 40 de ani se afla singură în maşină. Femeia încerca să filmeze două camioane aflate în faţa ei, astfel încât să îi poată reclama pe şoferi pentru depăşirile neregulamentare care duceau la un blocaj al drumului.

Timp de circa 30 de secunde, înregistrarea pare cel puţin plictisitoare. Într-o fracţiune de secundă, însă, totul ia o întorsătură neaşteptată. Unul dintre camioane trece peste o scândură aflată la marginea autostrăzii, care este proiectată direct în parbrizul maşinii conduse de femeie.

„Nu ştiu de ce nu am început să urlu sau să plâng. Cred că am rămas pur şi simplu şocată. Abia am reuşit să apelez numărul de urgenţă”, povesteşte şoferiţa, îngrozită de incidentul care aproape a costat-o viaţa.

În mod miraculos, femeia a scăpat fără nicio zgârietură. Cu excepţia parbrizului, acelaşi lucru se poate spune şi despre autoturismul ei.

Parbriz străpuns de o scândură