Libia acuză Occidentul: Sute de morți și răniţi în raidurile coaliţiei internaţionale

Libia acuză Occidentul: Sute de morți și răniţi în raidurile coaliţiei internaţionale
Peste 114 persoane au fost ucise şi 445 rănite în urma raidurilor coaliţiei internaţionale asupra Libiei începute duminică, potrivit unui reprezentant al Ministerului libian al Sănătăţii, informează...

Peste 114 persoane au fost ucise şi 445 rănite în urma raidurilor coaliţiei internaţionale asupra Libiei începute duminică, potrivit unui reprezentant al Ministerului libian al Sănătăţii, informează worldnewsco.com.

„De la 20 la 23 martie, 114 persoane au fost ucise şi 445 au fost rănite în raidurile” coaliţiei, a declarat ministrul Khaled Omar, în cursul unei conferinţe de presă.

Întrebat despre proporţia victimelor civile, el a declarat că nu este „de resortul ministerului să facă distincţia între victime civile sau militare”.

Potrivit lui Omar, 104 persoane au fost ucise la Tripoli şi la periferia capitalei, iar zece au fost ucise la Sirt, oraşul natal al lui Muammar Gaddafi.

Conform bilanțului prezentat joi de purtătorul de cuvânt al regimului, Moussa Ibrahim, aproximativ 100 de civili și-au pierdut viața în timpul atacurilor coaliției internaționale.

Ultima oră
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)
15:10 - 40 de români au rămas pe aeroportul din Barcelona. Țeapa care i-a lăsat „cu ochii în soare”
14:45 - Fast & Furious pe o autostradă din România: Un TIR, surprins în depășiri periculoase, cu 150 km/h (VIDEO)