Libia: Unul din fiii lui Gaddafi apare în public după ce s-a zvonit că ar fi murit

Libia: Unul din fiii lui Gaddafi apare în public după ce s-a zvonit că ar fi murit
Khamis Gaddafi, unul din fiii lui Muammar Gaddafi, a apărut în public, la reşedinţa tatălui său, din Tripoli, unde i-a salutat pe susţinătorii săi, conform imaginilor unei televiziuni libiene, care au fost...

Khamis Gaddafi, unul din fiii lui Muammar Gaddafi, a apărut în public, la reşedinţa tatălui său, din Tripoli, unde i-a salutat pe susţinătorii săi, conform imaginilor unei televiziuni libiene, care au fost capturate „în direct”, relatează allvoices.com.

Această apariţie publică, vine după câteva zile, în care au circulat zvonuri conform cărora, Khamis, un militar care conduce unul dintre batalioanele de elită are Libiei, ar fi fost ucis într-un atac aerian al coaliţiei.

Imaginile îl înfăţişau pe Khamis, îmbrăcat în uniformă militară, în mijlocul susţinătorilor tatălui său, adunaţi la locuinţa colonelului libian.

Presa a relatat că tânărul, în vârstă de 27 de ani, ar fi fost victima unui atac aerian, în urma căruia a decedat la spital. Cu toate acestea, Guvernul libian nu confirmase moartea lui Khamis Gaddafi.