Litoralul bulgăresc devine mai accesibil. Prețurile scad dramatic în luna septembrie

Litoralul bulgăresc devine mai accesibil. Prețurile scad dramatic în luna septembrie
În Turcia vremea este perfectă pentru o baie în Mare. Foto: Pixabay

Sezonul estival se apropie de final, iar românii care nu au reușit să profite de concedii sunt pe ultima sută de metri. Oamenii își planifică vacanțele pe litoralul autohton și în străinătate.

Prețurile de pe litoralul bulgăresc sunt în luna septembrie cu 30-40% mai mici faţă de vârful de sezon.

Prețurile de pe litoralul bulgăresc scad semnificativ în septembrie

Tarifele de pe litoralul bulgăresc au scăzut cu cel puţin 25% după 24 – 27 august, iar în septembrie, preţurile faţă de iulie sau august sunt cu cel puţin 30-35 % mai mici, unele diferenţe de preţ depăşind şi 40%. De asemenea, peste acestea se suprapun oferte cu încă 30% reducere, potrivit unui cunoscut touroperator specializat atât pe litoralul bulgăresc, cât şi pe cel românesc.

„Luna septembrie prezintă multe avantaje pentru petrecerea unei vacanţe reuşite atât pe litoralul românesc, cât şi pe cel bulgăresc. Vremea este foarte bună, septembrie fiind numită, de ceva timp, ”a patra lună a verii”, tarifele sunt mult mai mici şi este şi mai puţin aglomerat”, arată compania, potrivit News.ro.

În luna septembrie, prețurile de pe litoralul bulgăresc încep de la 22 de euro pe noapte la 3 stele cu all inclusive, de la 30 de euro la 4 stele cu all inclusive şi între 40 şi 50 de euro la hotelurile de 5 stele.

„Sunt multe hoteluri de 4 stele cu servicii all inclusive în special din Nisipurile de Aur care, pe lângă faptul că au preţuri mai mici în septembrie, transmit şi oferte speciale de până la 30% reducere pentru toată luna septembrie. Deci putem să mergem la 4 stele all inclusive în septembrie la preţuri situate la jumătate sau mai bine faţă de iulie şi august, lunile de vârf de sezon”, transmit reprezentanţii companiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale
13:53 - Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America’s Got Talent All-Stars”: „România ar trebui să fie mândră de ea”
13:33 - Anca Serea a împlinit 42 de ani: „În această cifră s-au adunat bucurii și tristeți, reușite și eșecuri…”
13:31 - Dronele israeliene pot transporta până la o tonă de muniție și folosesc bombe gravitaționale care nu produc zgomot sau fum în cădere
13:13 - Selly a făcut o investiție serioasă pentru filmul „Romina VTM”. Incredibil ce profit a obținut până acum: „Am avut ceva emoții”
13:07 - Un fost ofițer rus susține că a fost martor la tortură în Ucraina. Clipele înfiorătoare pe care le-ar fi trăit un prizonier ucrainean de război