Model pentru toată lumea. Gestul emoționant al unui băiat de 15 ani, după ce a văzut un copil plângând în autobuz

Model pentru toată lumea. Gestul emoționant al unui băiat de 15 ani, după ce a văzut un copil plângând în autobuz
Foto: Liverpool Post

Tom O’Brien, un elev de 15 ani din Liverpool, a văzut un copilde 11 ani care plângea și părea rătăcit, la finalul primei sale zile de școală. Dezorientat, copilul s-a urcat într-un autobuz greșit, care-l ducea tot mai departe de zona în care locuiește. În plus, nu avea la ei nici bani, nici telefon mobil. Tom a vorbit cu el și i-a dat 10 lire, să poată lua un taxi până acasă. Alți doi colegi de-ai băiatului au așteptat cu acesta până când s-a urcat în taxi.

Un băiat care se afla în autobuz i-a povestit mamei sale totul, iar aceasta a postat un mesaj pe Facebook despre cele întâmplate, notează Daily Mail.

Sora lui Tom a văzut postarea și a răspuns: „Acela e fratele meu mai mic. Suntem mândri de el și ne bucurăm că e băiat bun. Cei de la școală au sunat-o pe mama. Mesajele sunt asa drăguțe că ne-au făcut să lăcrimăm, însă Tom urăște atenția.”

”Este un început grozav de an și oferă un exemplu bun pentru pentru toată lumea. Tom e un băiat atent și bun. L-am văzut ieri și mi-a zis că se bucură, pentru că mulți de vârsta lui sunt un exemplu negativ în presă. Era fericit că băiatul a ajuns acasă în siguranță”, a spus directorul școlii.

Tags:
Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)