Medvedev și Putin și-au depus declarațiile de venit: Află cât câştigă liderii Rusiei!

Medvedev și Putin și-au depus declarațiile de venit: Află cât câştigă liderii Rusiei!
Președintele Rusiei, Dmitri Medvedev, și premierul Vladimir Putin și-au depus declarațiile de venit pe 2010 la administrația fiscală, conform site-ului oficial al Președinției ruse. Conform sursei citate,...

Președintele Rusiei, Dmitri Medvedev, și premierul Vladimir Putin și-au depus declarațiile de venit pe 2010 la administrația fiscală, conform site-ului oficial al Președinției ruse.

Conform sursei citate, președintele Rusiei a avut în 2010 un venit de circa 84.000 de euro, cu 2.000 de euro mai puțin decât în 2009.

De cealaltă parte, premierul Vladimir Putin a înregistrat venituri de circa 125.000 de euro, cu 29.000 de euro mai mult decât în 2009.

Dmitri Medvedev mai deține conturi bancare ce totalizează 122.500 de euro în timp ce Vladimir Putin mai deține printre altele două apartamente și trei autoturisme.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)