Menajera abuzată de directorul FMI ar putea avea SIDA

Menajera abuzată de directorul FMI ar putea avea SIDA
Dominique Strauss-Kahn are acum mai multe griji cu privire la o posibilă condamnare la închisoare. Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament din Bronx închiriat exclusiv pentru adulţii...

Dominique Strauss-Kahn are acum mai multe griji cu privire la o posibilă condamnare la închisoare. Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament din Bronx închiriat exclusiv pentru adulţii infectaţi cu virusul HIV sau SIDA, informează New York Post.

Menajera de hotel, o emigrantă din Africa de Vest, a ocupat un apartament împreună cu fiica ei de 15 ani într-o altă zonă a oraşului, iar ulterior s-a mutat într-un apartament din Bronx, care se află în grija Comunităţii Harlem, strict pentru adulţii care sunt purtători de SIDA şi pentru familiile lor.

Din cauza legii de confidenţialitate dintre medic şi pacient, publicaţia nu a putut afla cu certitudine dacă menajera de 32 de ani are HIV sau SIDA.

Agenţia angajează apartamentele doar pentru adulţii cu această boală, potrivit unui angajat al unităţii, care a precizat că cel puţin un adult din acele locuinţe are HIV-pozitiv sau SIDA. Adulţii sănătoşi cu copii care poartă virusul HIV sau SIDA nu sunt primiţi de agenţie.

Vezi AICI primele imagini cu menajera Nafissatou Diallo.

„Apartamentul în cauză nu este închiriat pe numele ei. Harlem United îşi plasează chiriaşii în clădirea noastră”, a spus managerul clădirii de apartamente, Chaim Gross.

Menajera Nafissatou Diallo a locuit anterior într-un alt apartament închiriat de aceeaşi asociaţie, în anul 2008, potrivit sursei citate.

Avocatul femeii, Jeffrey Shapiro, a spus că aceasta este văduvă şi locuieşte singură cu fiica ei. Informaţiile arată că menajera este singurul adult din apartamentul în care locuieşte, precum şi din cel în care a locuit anterior.

Nafissatou Diallo l-a acuzat pe Dominique Strauss-Kahn că a forţat-p să întreţină sex oral cu el de două ori şi apoi a încercat să o violeze, în timp ce ea încerca să facă curat, sâmbătă, în camera de hotel din Times Square.

Femeia le-a spus anchetatorilor că după ce a fost abuzată a scuipat sperma acestuia pe podea, probele urmând a fi analizate de investigatori.

Este posibil ca un partener sexual să se infecteze cu HIV prim prestarea sau primirea de sex oral, potrivit medicilor la Centrul de Control al Bolilor.