Moment înspăimântător surprins de un turist pe o plajă din Australia. Un șarpe „canibal” a fost filmat în timp ce înghite un alt șarpe (FOTO)

Moment înspăimântător surprins de un turist pe o plajă din Australia. Un șarpe „canibal” a fost filmat în timp ce înghite un alt șarpe (FOTO)
Sursa Foto: Twitter/@petnews2day

Moment înfricoșător surprins pe o plajă din Australia. Un turist a filmat un șarpe din rasa Dugite în timp ce înghițea un alt șarpe „canibal”, potrivit Daily Star, notează stirileprotv.ro.

Șarpe „canibal” văzut în timp ce înghite un alt șarpe

Mare i-a fost mirarea unui turist care se plimba pe plaja Binningup Beach din Australia de Vest, când a observat un șarpe care mânca o altă reptilă din aceeași rasă.

Cele două reptilele se rostogoleau în fața bărbatului, iar acesta a decis să le filmeze cu telefonul mobil, crezând că se împerechează.

Apoi a realizat că unul dintre șerpi îl mânca pe celălalt. Imaginile șocante arată cum șarpele de un metru lungime  zdrobește capul inamicului său și începe să-l mănânce.

„În sălbăticie, Dugite mănâncă o varietate de prăzi vertebrate, inclusiv broaște, șopârle, șerpi, păsări și mamifere. Cu toate acestea, cele mai mari două grupuri de pradă sunt șopârlele și șoarecii de casă.

Se știe că sunt canibali în sălbăticie, iar indivizii pot înghiți șerpi aproape la fel de mari ca ei înșiși. Ei caută în mod activ prada adăpostindu-se în găuri, crăpături, buruieni și sub resturile de la suprafață. Șarpele folosește atât veninul, cât și constricția pentru a-și supune prada”, susțin experții de la Muzeul Australian.

„Din cauza dimensiunii șarpelui și a veninului extrem de toxic, Dugite este considerat foarte periculos pentru oameni”, au conchis experții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)