Natalia Oreiro, actrița din „Înger Sălbatic”, a primit cetățenia rusă din partea lui Vladimir Putin

Natalia Oreiro, actrița din „Înger Sălbatic”, a primit cetățenia rusă din partea lui Vladimir Putin
Natalia Oreiro

Actrița de origine spaniolă, născută în Uruguay, a crescut foarte repede pe micile ecrane rusești. Aceasta s-a făcut recunoscută pentru rolul său în telenovela „Înger Sălbatic”, dar și pentru dragostea pe care Natalia Oreiro o poartă pentru Rusia. În 2016, aceasta a dorit să treacă la nivelul următor, așa că a depus o cerere pentru a primi cetățenia rusă, urmând ca cererea acesteia să fie aprobate în 2021. În urma cererii Nataliei, atât ea, cât și fiul ei sunt cetățeni deplini ai Rusiei, transmite Agerpres.

„Rusia este și țara mea”

Aceasta a urcat un videoclip pe rețeaua de socializare Twitter, cu prilejul Zilei Naționale a Rusiei, în care purta un „kokoshnik” de culoare roşie și transmitea urări de bine cetățenilor ruși. Aceasta a declarat în cadrul videoclipului că „Rusia este și țara mea”.

Natalia Oreiro, cunoscută drept „Migraos”

Dintre doate telenovelele sale în care a jucat, cea mai importantă și cea care a făcut cunoscută în toată lumea a fost „Înger sălbatic”. Mulți au devenit fanii producției respective datorită actriței. Aceasta a interpretat-o pe Migraos, iar „Înger Sălbatic” a fost difuzată la noi în țară în anul 1998.

Natalia Oreiro și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. Aceasta a împlinit anul trecut 49 de ani și se menține la fel de tânără. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. Aceasta a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață: „The Sexiest Woman Alive Atlas”. Aceasta a fost întotdeauna pasionată de actorie din moment ce a început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani. Prima sa slujbă în domeniul artistic a obținut-o la 12 ani, când a fost aleasă la un casting care selecționa tineri actori.