Nicu-Lucian Pohariu (PMP), candidat pentru un loc de consilier la Brăila: Îmi propun să dezvoltăm turismul, să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare

Nicu-Lucian Pohariu (PMP), candidat pentru un loc de consilier la Brăila: Îmi propun să dezvoltăm turismul, să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare

Nicu-Lucian Pohariu, candidat PMP în Consiliul Local Municipal Brăila, își dorește ca locuitorii să redevină mândri de originile lor. Pentru acest lucru, Pohariu, inginer la bază, și-a propus că se implice în proiecte care promovează reabilitarea zonelor de promenade din Centru Vechi, pentru dezvoltarea turismului brăilean.

“Îmi doresc reînvierea farmecului pitoresc al urbei noastre, orașul atât de cosmopolit din vremurile trecute!

Brăila trebuie să se scuture de amorțeala timpurilor prezente, intorcandu-si privirea spre vremurile în care a fi brăilean era motiv de mare mândrie.

Îmi propun să mă implic în proiecte care promovează reabilitarea zonelor de promenade din Centru Vechi, prin transformarea acestora într-un spațiu dedicat petrecerii timpului liber (terase, cofetării , gelaterii, restaurante, puburi, cluburi)”, transmite candidatul PMP la funcția de conislier, la Brăila, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, este nevoie de o astfel de zonă de promenadă mai ales din punct de vedere turistic, un sector aproape inexitent în Brăila, deși infrasttuctura o permite.

“Avem nevoie de o astfel de zonă, apropiată fiind de portul în care acosteaza navele de turism fluvial, astfel încât să fie promovat și potențialul economic al orașului.

Putem face astfel încât să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare. Acest potențial se va tranforma, printre altele, și în locuri de muncă pentru tineretul brăilean!”, spune Nicu-Lucian Pohariu, candidat PMP în Consiliul Local Municipal Brăila.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Braila
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Ultima oră
13:56 - Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor
13:51 - Carla`s Dreams, în pericol! Au sărit la bătaie, dar paznicii au intervenit în forţă!
13:44 - Talibanii au interzis frizerilor afgani să mai radă și să tundă bărbile. ”Nimeni nu are dreptul să se plângă”
13:39 - Lidia Buble are un mare secret, ce acum s-a aflat: de ce ţine mereu, în mână, o păpuşă fără păr, la Asia Express, la Antena 1!
13:32 - Cristian Pistol, consilierul lui Cîțu, o înlocuiește pe Mariana Ioniță la șefia CNAIR. Șeful CA-ului al CNAIR, un fost consilier al Vioricăi Dăncilă și apropiat al lui Dan Voiculescu
13:23 - Doar 24 paturi ATI libere pentru pacienți COVID, în toată țara. În spitalele din București nu mai există niciun loc
13:14 - 5.655 de cazuri noi de coronavirus, dintre care aproape 2.600 doar în București. Încă 109 decese asociate SARS-CoV-2, printre care și o femeie nevaccinată, de 28 de ani. La ATI sunt internați 272 de pacienți cu COVID-19
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)