Nuditate, vomă și alcool în prezervative: Cum petrec studenții englezi (FOTO)

Nuditate, vomă și alcool în prezervative: Cum petrec studenții englezi (FOTO)
Circa 1.000 de studenți ai universității engleze Cambridge au organizat o petrecere în aer liber, în parcul Jesus Green, în timpul căreia au vomat și urinat în public, au consumat cantități impresionante de...

Circa 1.000 de studenți ai universității engleze Cambridge au organizat o petrecere în aer liber, în parcul Jesus Green, în timpul căreia au vomat și urinat în public, au consumat cantități impresionante de alcool, au organizat bătăi între diverse grupări ale colegiului, s-au dezbrăcat aproape complet și nu în ultimul rând au prezentat capul unui porc tras în țeapă, conform The Sun.

Toate aceste evenimente au avut loc sub privirile copiilor veniți cu părinții lor la o plimbare în parc.

Viitoarele “minți strălucite” au sărbătorit Duminica Cezariană, zi ce marchează venirea verii, total lipsit de inhibiții, pe spațiul public al orașului Cambridge.

Din cauza consumului excesiv de alcool, studenții au urinat în tufișurile din parc și au vomitat sub privirile celor ieșiți la aer liber, confuzi de ceea ce se întâmplă. Câțiva tineri au băut alcool chiar și din prezervative, așa cum se vede în imaginile publicate de presa engleză.

Unul dintre cele mai revoltătoare  momente ale acestui eveniment a fost parada făcută cu ajutorul unui cap de porc tras în țeapă. Localnicii s-au declarat oripilați de aceste imagini grotești.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan