O femeie din Thailanda s-a trezit cu un elefant în bucătărie. Boonchuay a cotrobăit prin sertare și a luat la mestecat o pungă (VIDEO)

O femeie din Thailanda s-a trezit cu un elefant în bucătărie. Boonchuay a cotrobăit prin sertare și a luat la mestecat o pungă (VIDEO)
Captură Video - The Guardian / Youtube

O femeie din Thailanda s-a trezit cu un elefant în bucătărie, cotrobăind prin sertare. Animalul, pe nume Boonchuay, a scotocit prin dulapuri, apoi s-a apucat să ronțăie dintr-o pungă din plastic, notează The Guardian.

Thailanda: Elefantul Boonchuay s-a autoinvitat în bucătăria unei femei

Ratchadawan Puengprasoppon s-a trezit, sâmbătă dimineață, în zgomote venind din bucătărie. S-a dus să vadă ce se petrece și a văzut cum elefantul, care băgase capul prin peretele casei, căuta de mâncare prin sertare.

Elefantul, un mascul pe nume Boonchuay, a scotocit cu trompa prin dulapuri, a dărâmat niște oale, apoi a început să mestece dintr-o pungă din plastic. În tot acest timp, femeia filma scena.

O femeie din Thailanda s-a trezit cu un elefant în bucătărie. Boonchuay a cotrobăit prin sertare și a luat la mestecat o pungă

Boonchuay trăiește în parcul național Kaeng Krachan și, din când în când, mai vizitează satul Chalermkiatpattana.

„Vin des în vizită. Vin întotdeauna în zilele de piață, pentru că miroase a mâncare”, a spus Itthipon Thaimonkol, responsabil al parcului.