O nouă ipostază a lui Vladimir Putin. Ucrainenii se opresc să facă poze cu statuia liderului de la Kremlin

O nouă ipostază a lui Vladimir Putin. Ucrainenii se opresc să facă poze cu statuia liderului de la Kremlin
O nouă ipostază a lui Vladimir Putin. Ucrainenii se opresc să facă poze cu statuia liderului de la Kremlin. Sursa Foto: Captură video/stirileprotv.ro

O statuie a liderului de la Kremlin care se află în inima orașului Zaporojie, le mai aduce zâmbetul pe buze ucrainenilor, greu încercați de război.

Vladimir Putin, ironizat de ucraineni

Sculptura îl înfățișează pe președintele Rusiei ținând în mână o pasăre moartă. Inevitabil, toți ucrainenii care trec prin Zaporojie vor să se fotografieze în fața monumentului, potrivit stirileprotv.ro.

Având în vedere că a câștigat repede popularitate, angajații de la poștă s-au hotărât să facă și un timbru după chipul și asemănarea noului Vladimir Putin.

Colecția se vinde foarte repede, iar unii expeditori chiar au ținut morțiș să trimită scrisori cu acest timbru direct la Kremlin. De asemenea, pe rețelele de socializare au apărut și caricaturi cu noua ipostază a liderului rus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse