O tânără a devenit virală pe TikTok, după ce a scos la iveală zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie (VIDEO)

O tânără a devenit virală pe TikTok, după ce a scos la iveală zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie (VIDEO)
Sursa Foto: Captură video/ TikTok

O femeie a devenit virală pe TikTok după o serie de dezvăluiri terifiante. Lauren Elaine Skirvin în vârstă de 38 de ani, a analizat atent horoscopul și a dezvăluit care sunt zodiile în semnul cărora se nasc cei mai mulți criminali în serie, potrivit protv.ro.

Internauții au rămas șocați când au urmărit clipurile

Aceasta a făcut senzație pe TikTok cu lista de asasini faimoși, care erau fie Fecioare, Gemeni, Pești sau Săgetători.

Femeia din Los Angeles le-a cerut explicații și celor care nu cred în astrologie, susținând că aceasta este o informație care adeverește că astrologia este ceva real.

„Pentru toți cei care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că pe toată această lungă listă de criminali apar doar patru zodii? Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element. Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer –  Gemenii, pentru semnele de apă- Peștii, iar pentru semnele de Pământ- Fecioara”, a declarat Lauren în videoclipul ajuns viral pe rețelele de socializare.

@whydontyoubitchaboutit Virgo—y’all okay!!??? #serialkiller #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #zodiacsign #astrology #astrologytok #astrologytiktok #gemini #sagittarius #virgo #pisces ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Potrivit acesteia, Fecioara apare în cele mai multe cazuri pe lista celor mai cunoscuți criminali în serie. Gemenii se situează pe locul doi pe aceeași listă, urmați de zodia Peștilor.

Lauren a mai explicat faptul că Săgetătorii sunt renumiți pentru faptul că sunt „haotici și impulsivi”: „Dacă mai adaugi și problemele de sănătate mentală, poți vedea lesne ce se întâmplă”.

„Cel mai surprinzător lucru la această listă este faptul că Scorpionii nu se regăsesc pe ea”, a mai aceasta.

@whydontyoubitchaboutit Replying to @madysonrussell8 #greenscreen THE LIIIIIISSSSST. #serialkillers #zodiac #zodiacsigns #virgo #pisces #gemini #sagittarius ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Clipul a devenit viral, astfel că a fost vizionat de 6,2 milioane de oameni și a primit un număr extrem de mare de comentarii din partea oamenilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe