Ofițer sirian, ucis într-o ambuscadă în apropiere de Banias

Ofițer sirian, ucis într-o ambuscadă în apropiere de Banias
Un ofițer sirian a fost omorât iar un altul a fost rănit, luni, după ce convoiul lor a fost prins într-o ambuscadă în regiunea Banias, a anunțat agenția oficială SANA, citată de ZeeNews. "La ora 4:00 pm, un...

Un ofițer sirian a fost omorât iar un altul a fost rănit, luni, după ce convoiul lor a fost prins într-o ambuscadă în regiunea Banias, a anunțat agenția oficială SANA, citată de ZeeNews.

„La ora 4:00 pm, un convoi militar a fost prin într-o ambuscadă între Latakia și Tartus de un grup armat care se afla pe marginea străzii, între copaci și clădiri”, a precizat SANA.

„Un ofițer a fost omorât, un altul a fost rănit grav și mai mulți soldați au fost, de asemenea răniți. Forțele armate urmăresc grup armat pentru a-l aresta și a-l aduce în fața justiției”, a mai adăugat agenția.

De câteva săptămâni, mai exact din 15 martie Siria este afectată de proteste față regimul președinteului Bashar al-Assad, care a ajuns la putere în 2000.

Ultima oră
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”