Olanda: Trei persoane au fost ucise de un camion scăpat de sub control

Olanda: Trei persoane au fost ucise de un camion scăpat de sub control
Sursa Foto: Captura video// Twitter

O petrecere în aer liber s-a transformat într-o tragedie, în Olanda. Un camion scăpat de sub control a intrat în plin într-o  mulțime de oameni adunați la un grătar. Trei dintre victime au murit, potrivit dialymail.co.uk.

Accidentul rutier a avut loc în Nieuw-Beijerland, un sat din sudul Olandei, aflat la aproximativ 30 de kilometri de Rotterdam.

Imaginile publicate de presa locală arătă un camion al unei firme de transport spaniole, ieșit în decor, într-un spațiu verde, printre mese de picnic rupte. Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat și de ce vehiculul de mare tonaj a părăsit partea carosabilă și a ajuns în locul unde avea loc o petrecere de cartier, cu grătare, la care participau numeroase persoane.

Șoferul a fost identificat și reținut de polițiști. Acesta are 46 de ani și nu a fost rănit, dar se afla în stare de șoc în momentul în care a fost dus la audieri și nu a putut oferi explicații despre fapta sa. Martorii spun că nu a fost un accident, ci un act deliberat, criminal și terorist.

„Deocamdată, rămân deschise toate scenariile legate de acest incident”, se arată într-un comunicat al poliției care continuă ancheta și încearcă să afle cauzele care au dus la tragedie.

Accidentul are loc la o zi după ce 0 dubă a intrat într-o terasa aglomerată a unei cafenele din centrul Bruxelles-ului, rănind șase persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe