Osama bin Laden, "omul mort" al anului: Ediție specială Time cu liderul Al-Qaida pe copertă

Osama bin Laden, "omul mort" al anului: Ediție specială Time cu liderul Al-Qaida pe copertă

Revista americană Time va lansa, joi, o ediţie specială în care va fi dezbătută integral moartea liderului Al-Qaida, Osama bin Laden, informează Huffington Post.

Pe coperta revistei, creată de Tim O’Brien, va apărea figura lui Osama bin Laden peste care este trasat un mare „X” roşu.

Este a patra oară când revista Time scoate o astfel de ediţie, cei care au mai primit un astfel de „tratament” fiind Adolf Hitler (ediţie apărută pe 7 mai, 1945), Saddam Hussein (21 aprilie, 2003) şi Abu Musab al-Zaraqawi (19 iunie, 2006).

Foto: huffingtonpost.com

Președintele american, Barack Obama, a anunțat, luni, că liderul rețelei teroriste Al-Qaida a fost ucis. Barack Obama a autorizat o operațiune împotriva lui Osama bin Laden.

Operațiunea care a avut loc în Pakistan și în urma căreia liderul Al-Qaida a fost ucis a fost desfășurată de un comando al forțelor speciale americane și a durat aproximativ 40 de minute. Osama a opus rezistență în timpul operațiunii și a fost împușcat în cap de forțele americane.

Citeşte AICI mai multe detalii prinvind moartea lui Osama bin Laden
.

Foto:newsfeed.time.com

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)