Panică în Las Vegas: Hotelul Bellagio a fost lovit de un incendiu puternic. Celebra arteră Vegas Strip a fost închisă (VIDEO)

Panică în Las Vegas: Hotelul Bellagio a fost lovit de un incendiu puternic. Celebra arteră Vegas Strip a fost închisă (VIDEO)

Incendiu puternic la hotelul Bellagio din Las Vegas! Acoperișul clădirii a fost cuprins de flăcări, iar numeroase echipaje au intervenit pentru a stinge focul.

Au fost momente de panică în Las Vegas, unde un incendiu puternic a pus stăpânire pe celebrul hotel Bellagio. Acoperișul clădirii a fost cuprins de flăcări, iar numeroase echipaje au intervenit pentru a stinge focul, relatează Daily Mail.

În urma incendiul, celebra arteră Vegas Strip a fost închisă circulației pentru ca pompierii să poată interveni. Nu este clar ce anume a provocat incendiul, însă nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Luna trecută, hotelul Bellagio a fost vizat de un jaf armat. Mai mult infractori au reușit să fure mai multe ceasuri de lux de la un magazin aflat în interiorul clădirii.

Panică în Las Vegas: Hotelul Bellagio a fost lovit de un incendiu puternic. Celebra arteră Vegas Strip a fost închisă

#DIRECT_ONE_ew954x#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!I

Urmăriți B1TV.ro și pe