PREMIERĂ ISTORICĂ! Populația Chinei a scăzut în 2018, pentru prima oară în ultimii 70 de ani

PREMIERĂ ISTORICĂ! Populația Chinei a scăzut în 2018, pentru prima oară în ultimii 70 de ani

Premieră istorică! Populația Chinei a scăzut în 2018, pentru prima oară în ultimii 70 de ani.

Statisticile surprind cu atât mai mult cu cât s-a renunțat la politica copilului unic.

Cifrele arată că populația Chinei a scăzut anul trecut cu 1,27 milioane de persoane.

Puțin, comparativ cu o populație totală de 1,39 miliarde de locuitori, dar o premieră în istoria Republicii Populare Chineze, fondată în 1949, transmite AFP, potrivit Hotnews.

Amintim că, din 2016, China a renunțat la politica unicului copil, demarată la sfârșitul anilor 1970, ca urmare a îmbătrânirii populației.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:27 - Lucian Heiuș (ANAF): Resursele noastre sunt limitate, deci trebuie direcționate spre marea evaziune fiscală, care e un flagel / O să acord multă atenție proiectelor de atenționare și informare (VIDEO)
18:23 - Țările NATO s-au înțeles tacit să nu furnizeze Ucrainei tancuri – presa germană
17:59 - Noi probleme pentru Grupul Nordis: Un investitor care a cumpărat 69 de apartamente a reziliat contractele și a obținut executarea silită / Nordis: Există un calendar de plată
17:54 - Alertă cu bombă la Piața Unirii, în zona fântânilor. Traficul este blocat
17:39 - Serghei Lavrov roagă „prietenii africani” să ceară Occidentului anularea sancțiunilor impuse Rusiei
17:31 - Nicolae Ciucă, bilanț la 6 luni de guvernare: Avem cea mai mare creștere economică din UE / Am oferit românilor măsuri ce fac posibilă continuarea investițiilor și protejarea celor vulnerabili (VIDEO)
17:10 - Ambasadorul României în SUA, despre atacul din Texas:„Lumea e îngrozită de ce s-a întâmplat” /Membri ai comunității de români dețin arme
17:09 - Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)
16:47 - Nicolae Ciucă: Administrațiile liberale sunt un model în Europa Centrală și de Est / Avem la dispoziție 90 de miliarde, bani europeni. E nevoie de descentralizare și eficiență (VIDEO)
16:44 - Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția