"Pot face nimic la fel de bine precum restul candidaţilor"! Alice Cooper vrea să candideze la președinția SUA

"Pot face nimic la fel de bine precum restul candidaţilor"! Alice Cooper vrea să candideze la președinția SUA
foto: forbes.com

Alice Cooper a anunţat că va candida la preşedinţia Statelor Unite. Celebrul rocker recunoaşte că nu se pricepe la nimic, însă nici cei care s-au încris până acum, Donald Trump şi Hillary Clinton nu prea ştiu nimic despre funcţia de preşedinte, din punctul său de vedere, arată B1 TV.

Muzicianul le-a spus reporterilor că sloganul său din această campanie este "pot face nimic la fel de bine precum restul candidaţilor." Artistul l-a anunţat drept vice preşedinte pe actorul Tom Hanks şi a spus presei că spre deosebire de restul candidaţilor el măcar este sincer şi recunoaşte că nu poate face minuni.

Într-un final , funcţia ţine mai mult de imagine. Aşa că se pune întrebarea: Pe cine vrei să vezi următorii patru ani ?

Muzicianul în vârstă de 68 de ani, devenit un personaj controversat pentru show-urile sale cu tente horror, a dezvăluit pe site-ul dedicat campaniei sale pentru Casa Albă că dorește ca pe Muntele Rushmore, unde se află memorialul dedicat primilor 150 de ani din istoria țării și care îi înfățișează pe președinții George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln și Theodore Roosevelt, să fie sculptat și chipul liderul trupei Motorhead, Lemmy Kilminster, decedat la 28 decembrie 2015.

Totodată, dacă va ajunge președinte, Alice Cooper vrea ca pe bancnota de 50 de dolari să apară figura actorului de comedie Groucho Marx. Mai mult, în platforma-program a solistului este menționată și intenția acestuia de a impune Marii Britanii ca pe bancnota de 20 de lire să fie tipărit chipul actorului Peter Sellers.

Până acum, campania lui Alice Cooper s-a bazat mai mult pe vânzarea de obiecte promoționale și pe reeditarea piesei ''Elected'', din 1972, un hit din perioada campaniei de realegere a lui Richard Nixon la Casa Albă. Un alt muzician cunoscut, rapperul Kanye West, a promis că va candida la alegerile prezidențiale din SUA, în 2020.