Premierul israelian Naftali Bennett, testat pozitiv pentru COVID-19

Premierul israelian Naftali Bennett, testat pozitiv pentru COVID-19
Naftali Bennett a devenit premierul Israelului în iunie 2021, înlocuindu-l în funcție pe cel mai longeviv prim-ministru al țării, Benjamin Netanyahu. Foto: Hepta.ro / DPA Images / Koby Gideon

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2, dar se simte bine și își va continua activitatea din izolare la domiciliu, au anunțat luni reprezentanții săi, potrivit Reuters.

Premierul israelian Naftali Bennett a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Vestea a venit la câteva ore după ce Bennett, vaccinat anti-COVID-19 inclusiv cu doza booster, a vizitat scena tragediei din orașul israelian Hadera, unde doi arabi înarmați au omorât doi ofițeri de poliție și au fost împușcați mortal.

„În această dimineață, prim-ministrul va efectua o evaluare… a atacului de noaptea trecută”, a adăugat Biroul premierului israelian.

La evaluare vor participa miniștrii apărării și securității interne, șeful Statului major israelian și șeful poliției naționale.

Naftali Bennett s-a întâlnit sâmbătă la Ierusalim cu șeful diplomației americane, Antony Blinken.

Premierul israelian, care vineri a împlinit vârsta de 50 de ani, a fost un susținător vocal al vaccinării și al măștii de protecție, însă a evitat să introducă măsuri de tip lockdown.

Urmăriți B1TV.ro și pe