Presupusa victimă a directorului FMI se află în stare de șoc

Presupusa victimă a directorului FMI se află în stare de șoc
Tânăra care l-a acuzat pe directorul Fondului Monetar Internațional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, de agresiune sexuală și tentativă de viol este o "femeie bună", "mamă a două fete", care se află în stare de...

Tânăra care l-a acuzat pe directorul Fondului Monetar Internațional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, de agresiune sexuală și tentativă de viol este o „femeie bună”, „mamă a două fete”, care se află în stare de șoc, potrivit Economics News Paper.

Presupusa victimă este o imigrantă africană în vârstă de 32 de ani, care locuiește în Bronx, New York și are două fete, dintre care una are 16 ani.

„Este o femeie bună, foarte plăcută și foarte prietenoasă. Se află în stare de șoc”, a declarat una dintre colegele sale de la hotelul Sofitel.

„Conducerea ne-a rugat să nu îi punem prea multe întrebări pentru că este foarte afectată”, a spus o angajată care a dorit să rămână în anonimat.

De asemenea, o vecină, tot imigrantă africană, a declarat că tânara agresată a avut mereu un comportament exemplar și nu a făcut niciodată probleme nimănui.

„De fiecare dată când o văd mă bucur, pentru că amândouă suntem din Africa. Ea nu a ridicat niciodată probleme. Niciun zgomot. Totul era bine”, a adăugat vecina presupusei victime, citată de sursa menționată.

Poliția nu a dorit să ofere niciun comentariu și refuză să dezvăluie identitatea presupusei victime.

Judecătoarea Melissa Jackson din Manhattan a decis, luni, că șeful FMI va rămâne în arest, fără posibilitatea eliberării pe cauțiune, pe parcursul procesului în care acesta este acuzat că ar fi încercat să violeze o menajeră din hotelul unde locuia și ar fi suspus-o pe aceasta la perversiuni sexuale.

Melissa Jackson a dat curs cererii procuraturii, care a cerut ca acuzatul să rămână în arest pentru că ar exista temeri că ar putea părăsi țara. Următoarea înfățișare în acest dosar a fost stabilită pentru 20 mai.

Ultima oră
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul