Prezentatoarea TV are CANCER LA SÂN! Primele declarații despre BOALĂ. ‘Medicii mi-au găsit două tumori’

Prezentatoarea TV are CANCER LA SÂN! Primele declarații despre BOALĂ. 'Medicii mi-au găsit două tumori'
Sursa: Pixabay

Una dintre cele ma cunoscute prezentatoare TV a primit o veste cruntă: are cancer la sân.

Este vorba de îndrăgita Cynthia Newsome, angajată la Action News.

Vedeta de televiziune a decis să îi înștiințeze pe fanii ei cu privire la drama prin care trece printr-o scrisoare deschisă, potrivitkshb.com.

„Aș putea să încep simplu, spunându-vădiagnosticul meu. Dar văvoi povești în alt mod nouă provocare din viață mea. Am crezut că am terminat cu cancerul. 25 februarie 2012 a fost cea mai fericită zi din viață mea. Am terminat ultima ședința de radioterapie pentru cancer la san. Era un final de 8 luni chinuite. Am făcut 8 runde de chimioterapie, o lumpectomie și 33 de tratamente cu radiație. Soțul meu a venit la spital în acea zi cu 33 de baloane roz, câte unul pentru fiecare tratament. Am scris mesaje din biblie pe ele și le-am împărțit celor din spital, pacienți și asistente.

Spusesem adio cancerului, era cea mai fericită zi din viață mea. Dar boalanu terminase cu mine, ci doar mă pusese pe pauză. Acum, la 7 ani de la acea zi, mă lupt din nou cu cancerul. Pe 8 februarie 2019, la 8 ani de la prima diagnosticare, medicul m-a informat că am iar cancer.

Nu am plâns, am fost doar șocată. Nodulul era cancer. Credeam că, după 7 ani de stat fără cancer, boală nu mai are cum să reapară. M-am înșelat. M-am dus acasă și i-am spus lui Ed, soțul meu. Nu a tresărit, a zis doar „Gata! Hai să ne apucăm de tratament!”. El este sprijinul meu.

Pe lângă nodulul de la sân, medicii mi-au mai găsit două tumori. Una este în ganglionii limfatici, sub brațul meu drept, și a două este sub sânul meu stâng, în peretele toracic. Doctorul mi-a spus că am cancer metastatic.

Adică am cancer de san în stadiul patru care s-a răspândit în corp. Cancerul meu la san este triplu negativ. Adică nu a fost cauzat de gena cancerului, de nivelul de estrogen sau de progesteron. În prezent, cancerul meu e izolat în 3 tumori și trebuie să încep tratamentul pentru a le ucide”, a mărturisit Cynthia Newsome.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari