Profesor englez șantajat de un gigolo: Prețul secretului, 6.000 de lire

Profesor englez șantajat de un gigolo: Prețul secretului, 6.000 de lire
Un profesor englez renumit de la Universitatea Cambridge a fost șantajat de gigolo-ul cu care întreținea raporturi sexuale de natură homosexuală. Prestatorul de servicii sexuale a cerut circa 6.000 de lire...

Un profesor englez renumit de la Universitatea Cambridge a fost șantajat de gigolo-ul cu care întreținea raporturi sexuale de natură homosexuală. Prestatorul de servicii sexuale a cerut circa 6.000 de lire sterline pentru a nu dezvălui ședințele de sex dintre cei doi soției profesorului, conform DailyMail.

În prealabil, gigolo-ul ceruse suma de 4.000 de lire sterline, pe care a și primit-o, însă apoi a mai cerut încă 2.000 de lire, spunând că are poze compromițătoare cu cei doi pe telefonul mobil.

Două luni mai târziu, autorul șantajului, Philip Ellis, s-a prezentat la reședința profesorului unde i-a povestit soției acestuia întreaga întâmplare.

Philips a fost condamnat de magistrații britanici la 30 de luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)