PSD a depus listele candidaților din București pentru Camera Deputaților și Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca în Capitală să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați (VIDEO)

PSD a depus listele candidaților din București pentru Camera Deputaților și Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca în Capitală să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Reprezentanții PSD București au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. În acest context, Gabriela Firea, președinta PSD București, a declarat că ținta social-democraților este ca în Capitală să obțină 4-5 senatori și cel puțin 10 deputați în noua legislatură.

PSD București a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

”Vom ajunge cu votul românilor din București în Parlamentul României și dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, și anume niciodată atât Parlamentul, cât și Guvernul să nu se mai distanțeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce își doresc românii. Echipa noastră consider că este una foarte bună, imbatabilă la nivel de calitate profesională.Îi vedeți alături de mine pe domnii prof. dr. Streinu-Cercel, Rafila, reprezentanți ai administrației publice locale, domnul Tudorache, domnul Mutu, de asemenea, colegii noștri care au muncit foarte mult în Parlament, doamna Oana Florea, domnul Daniel Zamfir, doamna Diana Tușa, doamna Rodica Nassar, secretar de stat la Ministerul Sănătății”, a spus Gabriela Firea.

Ce spune Gabriela Firea despre scorul pe care și-l dorește PSD București la alegerile parlamentare

În acest context, șefa PSD București a vorbit despre corelarea cadrului legislativ din domeniul sănătății cu cel european.

„În această perioadă, cu siguranță, gândurile românilor se îndreaptă către soluțiile concrete pentru rezolvarea crizei sanitare. De aceea ne-am dorit foarte mult să avem specialiști cu reputație internațională lângă noi, care vor ajuta și la corelarea cadrului legislativ astfel încât politicile de sănătate publică să fie adecvate.

Pe lângă pandemie, avem o altă mare preocupare, și anume economia. De aceea, ne-am dorit să-l avem în echipă pe domnul Daniel Zamfir care a venit de fiecare dată cu soluții în zona economică. Pentru că odată criza sanitară depășită sau ținută sub control, un alt mare pericol este cel al sărăcirii populației.

Prima noastră preocupare a fost aceea de a ne înconjura de specialiști care pot să vină cu experiența pe care o au, cu pregătirea pe care o au astfel încât tot ceea ce se propune în acel domeniul de activitate să fie adecvat și să fim cu un cadrul legislativ la nivel european. Nu dorim să ne folosim politic de imaginea personalităților care au venit alături de noi”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată pe câte mandate de parlamentar se bazează la București, Firea a răspuns: ”La București avem acum cinci senatori și 12 deputați. Ne dorim să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică