Reacția lui Putin după ce a fost ironizat de liderii G7 pe seama imaginii de mascul alfa: „Nu ştiu cum voiau să se dezbrace, dar ar fi fost o priveliște dezgustătoare”

Reacția lui Putin după ce a fost ironizat de liderii G7 pe seama imaginii de mascul alfa: „Nu ştiu cum voiau să se dezbrace, dar ar fi fost o priveliște dezgustătoare”
Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a reacționat după ce liderii G7 l-au ironizat pe seama imaginii de „mascul alfa” pe care și-a construit-o de-a lungul timpului. Liderul de la Moscova a declarat că a-i vedea pe cei şapte dezbrăcaţi până la brâu ar fi un un „spectacol dezgustător”.

Reacția vine în contextul în care, în deschiderea summitului G7 în Germania, Boris Johnson a fost întrebat, în glumă, dacă cei șapte lideri ar trebui să-și arate „pectoralii” în fotografia de grup.

Putin reacționează la ironiile privind imaginea de „mascul alfa”

„Noi trebuie să arătăm că suntem mai puternici decât Putin”, a răspuns Boris Johnson, pe același ton.

„Avem dreptul la o demonstraţie de echitaţie cu torsul gol”, a adăugat și premierul canadian Justin Trudeau, fâcănd referire la faimoasa fotografie cu Putin călare pe cal.

Într-o conferinţă de presă la Aşhgabat, capitala Turkmenistanului, președintele rus a comentat ironiile făcute de liderii G7.

„Nu ştiu cum voiau să se dezbrace, până la brâu sau de la brâu în jos, dar oricum ar fi fost o privelişte dezgustătoare”, a spus Vladimir Putin, potrivit HotNews.

Putin, exemplul perfect de „masculinitate toxică”

În același timp, la finalul summitului G7, Boris Johnson a susținut că Vladimir Putin nu ar fi invadat Ucraina dacă ar fi fost femeie și consideră că războiul este „un exemplu perfect de masculinitate toxică”.

„Dacă Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident că nu este, dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebun, macho, de invazie și violență, așa cum a făcut-o. Dacă vrei un exemplu perfect de masculinitate toxică, acesta este ceea ce face el în Ucraina”, a spus premierul britanic.

El a făcut comentariile argumentând că „avem nevoie de mai multe femei în poziții de putere”.

Urmăriți B1TV.ro și pe