Recompensă de 10 milioane de lire pentru Gaddafi: mort sau viu

Recompensă de 10 milioane de lire pentru Gaddafi: mort sau viu
Colonelul libian este vrut mort sau viu, iar cel care îl va captura va primi o recompensă de 10 milioane de lire, anunţă Daily Star. Recompensa în stilul Vestului Sălbatic, este oferită de agenţi speciali,...

Colonelul libian este vrut mort sau viu, iar cel care îl va captura va primi o recompensă de 10 milioane de lire, anunţă Daily Star. Recompensa în stilul Vestului Sălbatic, este oferită de agenţi speciali, pentru libienii care îl capturează pe Gaddafi, mort sau viu.

Spioni americani şi britanici se află în Libia, încărcaţi cu bani, pentru a ademeni garzile de corp şi ajutoarele lui Gaddafi să îl predea.Trupe speciale britanice protejează banii, operaţiune care face parte din planul îndrazneţ, numit „ The Policy”.

Bineînţeles că ar fi mult mai bine ca Gaddafi să fie prins viu, pentru a fi judecat pentru cei 40 de ani de crime violente.

Potrivit surselor, agenţi speciali s-au infiltrat printre apropiaţii lui Gaddafi, iar capturarea colonelului ar putea avea loc în scurt timp, dacă reuşesc să se alieze cu persoanele potrivite.

„Cel mai important lucru este ca Gaddafi să fie capturat de libieni. Nu putem avea amprente britanice pe această capturare. Totul depinde de libieni”, spun sursele, citate de Daily Star.

Recompensa de 10 milioane de lire este păstrată în siguranţă, la o bancă din Elveţia sau Lichteinstein. Poate fi transferată în câteva secunde într-un alt cont, oriunde în lume, atunci când cerinţa va fi îndeplinită.