Restaurantul favorit al lui Putin, ars până la temelii

Restaurantul favorit al lui Putin, ars până la temelii
Restaurantul “Podvorie” din Pavlovsk, unul dintre localurile preferate ale Premierului Rus, Vladimir Putin, a fost complet distrus de un incendiu. Cauza focului, potrivit camerei de supraveghere montate de...

Restaurantul “Podvorie” din Pavlovsk, unul dintre localurile preferate ale Premierului Rus, Vladimir Putin, a fost complet distrus de un incendiu. Cauza focului, potrivit camerei de supraveghere montate de proprietari, este un necunoscut care a spart o fereastră și a aruncat un obiect în interior care a declanșat incendiul, relatează mysouth.su.

Incendiul a avut loc în noaptea de 19 aprilie, la sosirea pompierilor clădirea din lemn cu două etaje era deja cuprisă de flăcări. În nici o oră restaurantul a fost complet distrus. Din fericire nici o persoană nu a fost rănită în incident.

Putin a vizitat acest local în compania multor personalități printre care Gerhard Schröder, fostul cancelar al Germaniei, Leonid Kuchma, fostul președinte al Ucrainei, și fostul președinte francez, Jacques Chirac.