Roger Waters a spus că a refuzat „o sumă uriașă” de bani de la Mark Zuckerberg, pe care-l consideră „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”

Roger Waters a spus că a refuzat „o sumă uriașă” de bani de la Mark Zuckerberg, pe care-l consideră „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”
Foto: Hepta -DPA Images / Isabel Infantes

Roger Waters, unul dintre fondatorii Pink Floyd, a povestit că a refuzat o sumă uriașă de bani din partea lui Mark Zuckerberg, care voia să foloseasă una dintre melodiile trupei pentru o reclamă Instagram. Waters a mai spus că fondatorul și CEO-ul Facebook e „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”.

Roger Waters, critici la adresa lui Mark Zuckerberg

La un eveniment de susținere a lui Julian Assange, Roger Waters a spus că Mark Zuckerberg voia să folosească melodia „Another Brick in the Wall, Part 2” pentru o reclamă Instagram. Pentru asta, CEO-ul Facebook i-a oferit „o sumă uriașă, uriașă de bani”.

„Iar răspunsul e ‘F**y you. În niciun nenorocit de caz!’. Asta e o mișcare insidioasă a lor de a acapara absolut tot. Nu voi face parte din porcăria asta, Zuckerberg!”, a spus Waters, potrivit Fox Business.

Roger Waters a mai zis că Mark Zuckerberg „vrea să facă Facebook și Instagram mai puternice decât sunt deja, ca să poată continua să ne cenzureze pe toți din această cameră și să împiedice răspândirea poveștii lui Julian Assange în rândul publicului general”.

De asemenea, fondatorul Pink Floyd a afirmat despre CEO-ul Facebook că este „unul dintre cei mai puternici idioți din lume”.

Ultima oră
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”
21:47 - MAE, după incidentul violent din strâmtoarea Hormuz: Autoritățile omaneze au confirmat decesul navigatorului român. Vom urmări activ investigația în curs
21:26 - Studiu: Persoanele vaccinate care se infectează cu noua tulpină Delta sunt extrem de contagioase