Rudele lui Dorel Marcu, îngrozite de crima comisă în Spania

Rudele lui Dorel Marcu, îngrozite de crima comisă în Spania
Cazul românului din Spania care şi-a ucis prietena însărcinată este intens dezbătut în Spania. Peste 200 de publicaţii spaniole au vorbit despre tragedia inopinată. În ţară apropriaţii acuzatului sunt şi ei...

Cazul românului din Spania care şi-a ucis prietena însărcinată este intens dezbătut în Spania. Peste 200 de publicaţii spaniole au vorbit despre tragedia inopinată.

În ţară apropriaţii acuzatului sunt şi ei în stare de şoc. Bărbatul a fost arestat şi anchetat acum de poliţia spaniolă.

„A sărit la el, el a prins-o cu o cravată sau cu un cordon de gât şi au căzut pe pat amândoi”, a declarat şocat tatăl băiatului.

Fratele ucigaşului susţine că a fost contactat de acesta la scurt timp după comiterea crimei.

„M-a sunat să intru pe net că a făcut o prostie mare, fără să îşi dea seama ce a făcut”, povesteşte fratele lui Dorel.

Bărbatul s-a supărat pentru că prietene lui, sora şi mama lor fuseseră seara la o discotecă. Scandalul a continuat şi a doua zi, provocat de femeie, susţine fratele lui Dorel.

Polişitii spanioli alertaţi din România au ajuns în apartamentul din suburbia Madridului înainte ca sora victimei, în vârstă de 13 ani, să ajungă acasă. Astfel a fost prevenită a doua crimă.

Dorel şi prietena lui locuiau în Spania de un an şi jumătate şi aveau o fetiţă de 3 ani. Familia tânărului susţine că femeia îl înşela şi aştepta un copil care nu era al lui.

Marcu Dorel riscă să fie închis în puşcărie timp de 25 de ani.

Românul care şi-a omorât soţia, riscă 25 de ani de puşcărie

Ultima oră
11:00 - Moda mașinilor pe plajă a ajuns și în SUA. Un autoturism de lux, parcat la malul mării (VIDEO)
10:39 - O nouă formă de malware face tot mai multe victime în mediul online. Hackerii au acces la datele personale printr-o aplicație falsă
10:38 - Titularizare 2021. Sorin Cîmpeanu: 20% dintre candidați nu au luat nici măcar nota 5. Din promoția curentă, au rezultate și mai slabe. 15 candidați au luat nota 1, avem unii eliminați pentru fraudă (VIDEO)
10:25 - Dacia și-a suspendat activitatea în uzina de la Mioveni. Motivul pentru care angajații au fost trimiși acasă
10:10 - Octavian Berceanu: 70-80% din deșeurile abandonate în Sectorul 1 provin din renovări de apartamente și birotică. Avem o iresponsabilitate pronunțată în rândul cetățenilor. Trebuie să disciplinăm populația (VIDEO)
10:02 - Tanczos Barna, o nouă măsură care îi vizează pe șoferi. În ce condiții ar putea fi confiscate mașinile parcate
09:49 - Alin Stoica: Deșeurile din Sectorul 1 sunt colectate / Dacă abandonăm gunoaiele pe stradă și apoi ne plângem că e murdar nu e o atitudine civică. Sper să vedem curând amenzi exemplare (VIDEO)
09:42 - Spărgătorii de semințe, puși de polițiști să măture cojile. Ce amenzi au primit
09:30 - Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac
09:15 - Andrei Baciu: Am putea avea peste 1.500 de infectări cu coronavirus pe zi la vârful valului 4, care poate veni la sfârșitul lunii septembrie