Rușii fac cozi în gări pentru a fugi din Crimeea, după exploziile de la depozitul de muniții. Trafic record pe podul spre Rusia

Rușii fac cozi în gări pentru a fugi din Crimeea, după exploziile de la depozitul de muniții. Trafic record pe podul spre Rusia
Foto: Captură video

Multiplele explozii de marți de la depozitul de muniții din Dzhankoy, au determinat rușii să formeze cozi lungi în fața gărilor din Crimeea, încercând să părăsească peninsula, arată o serie de imagini publicate pe rețelele de socializare, potrivit The Telegraph.

Cea mai mare aglomerație s-a înregistrat la gara din Simferopol

Autoritățile instalate în Rusia la conducerea Crimeei au anunțat că circulația trenurilor a fost întreruptă, deoarece liniile de cale ferată au fost avariate din cauza atacurilor efectuate asupra teritoriului peninsulei, pe care le-au denunțat ca fiind „acte de sabotaj”.

Presa rusă a notat că podul care leagă Crimeea de Rusia a fost traversat de un număr record de mașini. Aceste cifre înseamnă că un număr important de ruși care s-au stabilit în regiune după anexarea din 2014 fug acum.

38.297 de mașini au traversat marți podul din Crimeea, a transmis agenția rusă de știri TASS, citând departamentul local de management rutier.

Acest pod a fost deschis în 2018, la patru ani de la anexarea Peninsulei Crimeea de către Rusia.

Un depozit de muniție a explodat în apropierea orașului Dzhankoi din Crimeea

Fuga în masă a oamenilor din Crimeea vine după ce un depozit de muniție a explodat în apropierea orașului Dzhankoi din Crimeea, în această dimineață. Oficial, Ucraina nu a revendicat atacul, dar a lăsat să se înțeleagă că trupele sale s-ar afla în spatele operațiunii.

Urmăriți B1TV.ro și pe