Scenariu surpriză vehiculat de un fost oligarh rus: Putin, înlăturat de la putere de oamenii lui Medvedev

Scenariu surpriză vehiculat de un fost oligarh rus: Putin, înlăturat de la putere de oamenii lui Medvedev
Vladimir Putin vrea să convingă de faptul că armele livrate de Occident Ucrainei nu fac nicio diferență pe front, fiind distruse de forțele ruse. Sursă foto: Hepta - Mikhail Metzel

Vladimir Putin are zilele numărate, consideră Serghei Pugaciov, cunoscut drept „Casierul lui Putin” înainte de a cădea în dizgraţie, într-un documentar.

Nou scenariu despre Vladimir Putin: Înșăturat de Medvedev

Potrivit soțiilor foștilor oligarhi ruși, intervievate în documentarul „Secret of the Oligarch Wives”, difuzat pe platforma Paramount+, Putin este un tiran nemilos, lacom şi sociopat căruia îi pasă doar de propria sa putere, bogăţie şi moştenire istorică în ideea că el este cel care a redat gloria „Mamei Rusia”, potrivit adevarul.ro.

În opinia Tatianei Fokina, soţia fondatorului companiei Euroset, Evgheni Cicivarkin, Putin este un om paranoic şi răzbunător, care vede trădători la fiecare pas şi nu iartă nimic.

„De câte ori închei un pact cu diavolul , vor exista consecinţe. Dacă faci cu partea întunecată, aceasta va veni să te bântuie mai târziu”, spune ea.

Contesa Aleksandra Tolstoi vorbeşte la rândul ei despre brutalitatea unui om mic şi complexat.

Femeia a petrecut ani de zile alături de Serghei Pugaciov, cunoscut drept „Casierul lui Putin” înainte de a cădea în dizgraţie. La începutul războiului din Ucraina, declanşat de Putin pe 24 februarie, contesa de origine rusă dezvăluise că a stat în aceeaşi cameră cu actualul lider de la Kremlin. „Am fost în aceeaşi cameră cu Putin în 2008 şi era foarte diferit de cum îl vedem azi la ştiri.

Avea multă încredere în el. Acum e furios şi a pierdut controlul”, spunea ea.

La rândul lui, Serghei Pugaciov crede că Putin probabil va fi înlăturat de la putere de fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev şi oamenii săi, care au propriile nemulţumiri legate de modul în care au fost îndepărtaţi de la Kremlin în 2012.

Urmăriți B1TV.ro și pe