Scrisori de dragoste de la Liz Taylor pentru prima ei iubire, scoase la licitaţie

Scrisori de dragoste de la Liz Taylor pentru prima ei iubire, scoase la licitaţie
Elizabeth Taylor este faimoasă pentru cele opt căsnicii ale sale, dar mai mult de 60 de scrisori de dragoste, făcute publice, arată tot ce a fost înainte de mariajele eşuate ale actriţei. Scrisori nepublicate,...

Elizabeth Taylor este faimoasă pentru cele opt căsnicii ale sale, dar mai mult de 60 de scrisori de dragoste, făcute publice, arată tot ce a fost înainte de mariajele eşuate ale actriţei. Scrisori nepublicate, scrise de Liz pe vremea când avea doar 17 ani, primului ei iubit, vor fi scoase la licitaţie în mai, anunţă newser.com.

Tânăra vedetă i-a scris lui William Pawley pe hârtie roz, în anul 1949, spunându-i:“Nu am mai cunoscut această dragoste până acum- este atât de perfectă şi completă-şi matură” .

Scrisorile dezvăluie gândurile unei femei, îngrijorate de greutatea ei- “Mă îndop cu o cutie de bomboane- sincer, trebuie să nu mai mănânc atât de mult”, precum şi de examenele de la şcoală.

În cele mai multe scrisori, Liz se gudură pe lângă Pawley, fiul de 22 de ani, al unui fost ambasador în Brazilia. În luna mai a acelui an, Liz îi spune iubitului ei că ar renunţa la cariera ei: “Nu voi voi mai iubit pe nimeni altcineva, punct”.

În septembrie, Taylor scria despre faptul că vrea să-i returneze inelul de logodnă, la cererea lui Pawley.

“Ştiu din toată inima şi sufletul că acesta nu este sfărşitul relaţiei noastre- nu poate fi- ne iubim prea mult”, scria Liz în scrisoarea ei.

Dar după cum ştim, asa s-a întâmplat. În mai puţin de opt luni, Taylor s-a căsătorit cu moştenitorul de hotel, Conrad Nicholson „Nicky” Hilton.

Elizabeth Taylor a murit pe 23 martie 2011, la vârsta de 79 de ani, în urma unui stop cardiac.