Scrisori de dragoste de la Liz Taylor pentru prima ei iubire, scoase la licitaţie

Scrisori de dragoste de la Liz Taylor pentru prima ei iubire, scoase la licitaţie
Elizabeth Taylor este faimoasă pentru cele opt căsnicii ale sale, dar mai mult de 60 de scrisori de dragoste, făcute publice, arată tot ce a fost înainte de mariajele eşuate ale actriţei. Scrisori nepublicate,...

Elizabeth Taylor este faimoasă pentru cele opt căsnicii ale sale, dar mai mult de 60 de scrisori de dragoste, făcute publice, arată tot ce a fost înainte de mariajele eşuate ale actriţei. Scrisori nepublicate, scrise de Liz pe vremea când avea doar 17 ani, primului ei iubit, vor fi scoase la licitaţie în mai, anunţă newser.com.

Tânăra vedetă i-a scris lui William Pawley pe hârtie roz, în anul 1949, spunându-i:“Nu am mai cunoscut această dragoste până acum- este atât de perfectă şi completă-şi matură” .

Scrisorile dezvăluie gândurile unei femei, îngrijorate de greutatea ei- “Mă îndop cu o cutie de bomboane- sincer, trebuie să nu mai mănânc atât de mult”, precum şi de examenele de la şcoală.

În cele mai multe scrisori, Liz se gudură pe lângă Pawley, fiul de 22 de ani, al unui fost ambasador în Brazilia. În luna mai a acelui an, Liz îi spune iubitului ei că ar renunţa la cariera ei: “Nu voi voi mai iubit pe nimeni altcineva, punct”.

În septembrie, Taylor scria despre faptul că vrea să-i returneze inelul de logodnă, la cererea lui Pawley.

“Ştiu din toată inima şi sufletul că acesta nu este sfărşitul relaţiei noastre- nu poate fi- ne iubim prea mult”, scria Liz în scrisoarea ei.

Dar după cum ştim, asa s-a întâmplat. În mai puţin de opt luni, Taylor s-a căsătorit cu moştenitorul de hotel, Conrad Nicholson „Nicky” Hilton.

Elizabeth Taylor a murit pe 23 martie 2011, la vârsta de 79 de ani, în urma unui stop cardiac.

 

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)