Sergei Polunin, unul dintre cei mai buni balerini din lume, și-a tatuat de trei ori chipul lui Putin. Ucraineanul este cunoscut ca un susţinător al liderului de la Kremlin (FOTO)

Sergei Polunin, unul dintre cei mai buni balerini din lume, și-a tatuat de trei ori chipul lui Putin. Ucraineanul este cunoscut ca un susţinător al liderului de la Kremlin (FOTO)
Sergei Polunin, unul dintre cei mai buni balerini din lume, și-a tatuat de trei ori chipul lui Putin. Ucraineanul este cunoscut ca un susţinător al liderului de la Kremlin (FOTO). Sursa Foto: Instagram/@poluninink

Balerinul ucrainean Sergei Polunin, cunoscut ca susținător al liderului de la Kremlin, a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apar trei tatuaje cu capul lui Vladimir Putin. Postarea a adunat aproape 10.000 de aprecieri și aproape 3.000 de comentarii.

Un balerin ucrainean s-a tatuat de trei ori cu fața lui Vladimir Putin

Sergei Polunin este cunoscut în lumea baletului drept un dansator extraordinar, dansând în trecut pentru Royal Ballet la Londra.

Acesta are trei tatuaje cu Vladmir Putin pe corp, unul pe piept și două pe umeri. Balerinul s-a lăudat cu tatuajele sale pe Instagram.

Cele mai multe comentarii sunt de nedumerire: „De ce?”, „De ce nu trăieşti în Rusia, dacă îl iubeşti pe acest bărbat?” sau „Mare dansator, puţină minte”. „Prin faptul că ai aceste tatuaje înseamnă că sprijini crima şi tortura” i-a scris un alt internaut.

View this post on Instagram

A post shared by Sergei Polunin (@poluninink)

Într-un mesaj publicat pe 20 noiembrie 2018, la aniversarea celor 29 de ani, Polunin a stârnit diferite reacții când a susținut că Vladimir Putin a fost tratat nedrept de presă „în unele părţi ale lumii” şi a anunţat: „Văd lumina când mă uit la el”, potrivit news.ro.

De asemenea, în momentul în care Sergei Polunin s-a tatuat pe piept cu fața președintelui rus, balerinul a tarnsmis mesajul: „Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”. Tot atunci, balerinul a anunţat că a devenit cetăţean rus, publicând o fotografie cu noul său paşaport.

Cine este Serghei Polunin

La doar 19 ani, Serghei Polunin a devenit cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de balet din lume şi a fost numit „cel mai bun balerin al generaţiei sale”.

La 21 de ani, Serghei Polunin a şocat lumea baletului anunţând că se retrage de la London Royal Balet, unde avea parte de o apreciere enormă, şi că alege un nou drum, cel de dansator independent, care nu se încadrează în şabloanele riguroase ale acestui domeniu.

În prezent, balerinul deţine propria companie de producţie, Polunin Ink, prin intermediul căreia realizează show-uri în toată lumea, în colaborare cu mari artişti, printre ei şi românca Alina Cojocaru. Repertoriul lui Polunin include acum spectacole originale precum „Sacre” (coregraf Yuka Oishi), „Rasputin” (coregraf, Oishi, scor, Kirill Richter), „Little Red & The Wolf” (coregraf Ross Freddie Ray, scor: Richter), „Satori” (coregraf, Sergei Polunin, regia: Gabrielle del Vecchio) şi „Romeo şi Julieta” (coregraf Johan Kobborg), potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe