Serviciile secrete au descoperit „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei în urma interogării „nașului lui Putin”

Serviciile secrete au descoperit „cârtița” rușilor din guvernul Ucrainei în urma interogării „nașului lui Putin”
Sursa Foto: Twitter

Vasil Maliuk, șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei, a anunțat că interogatoriile cu politicianul ucrainean Viktor Medvedciuk, cunoscut drept „nașul” lui Putin, au contribuit la descoperirea a numeroase rețele de informații, dar și la demascarea unei „cârtițe” în Guvernul Ucrainei.

„Cârtița” din guvernul Ucrainei a fost descoperită în urma interogării „nașului lui Putin”

Vasil Maliuk a transmis că SBU a reușit să expună rețeaua de agenți a așa-numitului „Profesor”, care a funcționat în regiunile Odesa și Ivano-Frankov.

Astfel, agenții acestei rețele au colectat date și le-au transferat în Federația Rusă.

În plus, putem aminti și deținerea unei „cârtițe” – un oficial al Cabinetului de Miniștri, șeful unui departament, care a transmis informații, în special informații secrete, inamicului”, a declarat șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei.

De asemenea, acesta a specificat că instanța a condamnat deja persoana la 12 ani de închisoare.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a comunicat de ce Kremlinul l-a schimbat pe politicianul pro-rus Viktor Medvedciuk.

În luna mai, Moscova nu a vrut să schimbe un politician pro-rus cu un ofițer ucrainean. Se pare că schimbarea de opinii arată încă o dată diferențele dintre cuvintele și acțiunile rușilor, potrivit ziare.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Tragedie ca într-un thriller polițist la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins arătându-și organele genitale în apropierea unei școli. La două zile, criminalul a fost prins și, ulterior, declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora