Soția președintelui american, Michelle Obama, o dansatoare talentată

Soția președintelui american, Michelle Obama, o dansatoare talentată
Nu se întâmplă prea des să o vezi pe prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, dansând!În cadrul unei campanii, numită "Let's Move" și organizată de soția președintelui Barack Obama și cântăreața de...

Nu se întâmplă prea des să o vezi pe prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, dansând!

În cadrul unei campanii, numită „Let’s Move” și organizată de soția președintelui Barack Obama și cântăreața de muzică pop Beyonce, Michelle Obama a demonstrat că poate să se miște foarte bine pe ritmul unei melodii, arată Daily Mail.

La început, parcă puțin stânjenită s-a ferit să danseze alături de ceilalți elevi, însă odată ce prima doamnă a SUA a auzit melodia nu s-a mai oprit o secundă din dans.

Foto: dailymail.co.uk

Cu un zâmbet bogat și cu niște mișcări impecabile Michelle Obama i-a încântat pe toți cei care au participat la eveniment.

Prin campania „Let’s move”, soția președintelui american luptă împotriva obezității în rândul copiilor și tinerilor, boală care afectează din ce în ce mai mult tineretul.

Michelle Obama face furori pe scenă

Ultima oră
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)