Experienţă neplăcută pentru un tânăr care a mers la cinema. A rămas închis în toaletă toată noaptea

Experienţă neplăcută pentru un tânăr care a mers la cinema. A rămas închis în toaletă toată noaptea

Incident neplăcut pentru un tânăr din Mexic, care a rămas blocat o noapte întreagă în toaleta unui cinematograf, informează Libertatea.

Ricardo Morales a mers la toaletă din cauza unei urgenţe şi a rămas acolo mai bine de o oră, de la miezul nopţii până la ora 01:00.

Când a ieşit de acolo, şi-a dat seama că este complet singur în tot cinematograful şi că nu avea cum să mai iasă de acolo până dimineaţă, când veneau la serviciu paznicii.

Aşa că el s-a aşezat comod într-un fotoliu din cinematograf, unde şi-a petrecut noaptea.

El a scris despre toată această întâmplare pe reţelele de socializare.

„E bine și așa, aș putea să spun că azi nu am dormit acasă…”, a spus mexicanul, făcând haz de necaz.

Ultima oră
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”