Tatăl elevului român bătut în Marea Britanie: Este vorba, cu siguranță, despre un atac rasist (VIDEO)

Tatăl elevului român bătut în Marea Britanie: Este vorba, cu siguranță, despre un atac rasist (VIDEO)
Foto: stiridiaspora.ro

Un elev român, în vârstă de 15 ani, a fost bătut crunt în Manchester, chiar de către colegii săi de clasă. Băiatul a fost lovit fără milă de colegii săi, care i-au rupt nasul și l-au lăsat într-o baltă de sânge. De atunci, nici tânărul, nici sora acestuia nu vor să mai meargă la școală, de teamă de a nu fi din nou bătuţi.
Într-o interveenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, tatăl băiatului a declarat că este convins că este vorba despre un incident rasist

”Este vorba, cu siguranță, despre un atac rasist pentru că băiatul meu nu avea nicio tangență cu acei copii, unii dintre ei fiind chiar mai mici cu un an sau chiar doi decât el. Cu o lună în urmă, unul dintre băieți, cel care a început scandalul, a agresat în clasă un băiat din Letonia și i-au luat și telefonul, după care s-a întâmplat și incidentul cu fiul meu. Tot acel copil a început să arunce cu lapte în băiatul meu, stând la masă, spate în spate. După care au început să râdă de el. După programul școlii, băiatul meu a trebuit să treacă prin parc ca să vină spre casă și în acel moment, fiind cu băiatul din Letonia, au alergat după ei, au văzut că nu este nimeni, i-au bătut cu palma pe umăr, când s-au întors și i-au văzut băiatul meu a spus că nu vrea să se bată cu ei pentru că nu vrea să aibă probleme la școală. (…)

I-au dat primul pumn, după care a venit unul cu o bicicletă și a sărit din mers, de pe bicicletă și i-a dat cu genunchiul în nas. Atunci au sărit și ceilalți și i-au dat cu picioarele, cu pumnii, i-au dat lovituri în cap, la șold, în spate, era plin de sânge. Băiatul care era cu el a fugit văzând că sunt atât de mulți, la un moment dat a vrut să se întoarcă, a strigat la ei să-l lase în pace și atunci le-a atras atenția și au fugit după el, l-au lăsat pe băiatul meu”, a declarat tatăl băiatului.

Autoritățile au deschis o anchetă şi lucrează la soluționarea cazului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe