Tentativă de asasinat a președintelui Barack Obama: Suspectul, arestat după ce mai comisese o crimă

Tentativă de asasinat a președintelui Barack Obama: Suspectul, arestat după ce mai comisese o crimă
Un bărbat care intenționa să îl asasineze pe președintele Barack Obama și pe familia acestuia a fost arestat în statul Wisconsin, pentru uciderea unei femei, anunță nbc15.com. James McVay a fost reținut de...

Un bărbat care intenționa să îl asasineze pe președintele Barack Obama și pe familia acestuia a fost arestat în statul Wisconsin, pentru uciderea unei femei, anunță nbc15.com.

James McVay a fost reținut de poliție în timp ce se deplasa cu mașina unei femei pe care o ucisese în prealabil. Cadavrul bătrânei în vârstă de 75 de ani a fost descoperit de poliție, pe 2 iulie, în casa acesteia din orașul Sioux Falls, Dakota de Sud.

După ce poliția a izbutit să îl localizeze pe suspect cu ajutorul GPS-ului instalat pe mașina victimei a urmat o urmărire ca în filme pentru ca în cele din urmă bărbatul să fie reținut.

Bărbatul a recunoscut la interogatoriu că intenționa să ajungă la Washington pentru al asasina pe președintele SUA, Barack Obama. Individul intenționa să ucidă o altă persoană în fiecare oraș prin care trecea pentru a-și procura mașini de schimb până în Washington DC. “Crimă după crimă până ajung la el”, a declarant asasinul polițiștilor. El a recunoscut că a “ucis-o pe bătrână”.

Ucigașul fusese eliberat condiționat din închisoare cu doar câteva zile înainte de uciderea femeii. El ispășise o sentință pentru furt de mașini.

Urmăriți B1TV.ro și pe