Alertă pe calea ferată: Două vagoane ale unui tren au sărit de pe şine. Sunt implicaţi 150 de oameni

Alertă pe calea ferată: Două vagoane ale unui tren au sărit de pe şine. Sunt implicaţi 150 de oameni

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce un tren a deraiat în Spania, la 40 de kilometri de Barcelona.

În momentul tragediei erau în tren 150 de călători. Compania feroviară a anunţat că accidentul a avut loc din cauza unei alunecări de teren, provocată de ploile din ultima perioadă.

Presa locală scrie că două dintre cele şase vagoane ale garniturii au sărit de pe şine.

Totodată, compania a anunţat că se vor introduce autobuze pentru a suplini lipsa trenurilor, relatează Digi24.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)