Un avion plin cu turiști ruși a luat foc la decolarea spre Moscova. Transporta 321 de persoane, printre care și ruși care au fugit de mobilizare (VIDEO)

Un avion plin cu turiști ruși a luat foc la decolarea spre Moscova. Transporta 321 de persoane, printre care și ruși care au fugit de mobilizare (VIDEO)

Au fost clipe de coșmar pentru pasagerii unui avion care a zburat din din Thailanda spre Moscova. Motorul aeronavei a explodat în timpul decolării, ceea ce a făcut ca pilotul să anuleze plecarea în ultima clipă.

Avionul transporta 321 de persoane, majoritatea turiști ruși, dar și persoane care au fugit de mobilizarea lui Putin.

Mai multe clipuri video dramatice apărute pe rețelele sociale arată aeronava Boeing 767-306ER care a fost lovită de un incendiu brusc izbucnit din cauza unei defecțiuni a motorului.

Este vorba despre un avion cu o vechime 26 de ani, operat de compania charter Azur Air, care se pregătea de decolarea de pe Aeroportul Internațional Phuket către Rusia.

O suspiciune în acest caz acuză companiile aeriene ruse, care fac compromisuri legate de siguranță, în urma sancțiunilor dure impuse din cauza războiului lui Vladimir Putin din Ucraina.

Presa internațională menționează faptul că o parte a pasagerilor de la bord erau rude sau apropiați ai unor bărbați ruși care au fugit în Thailanda pentru a se ascunde de decretul de mobilizare al lui Putin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)