Un băiat în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut din roller coaster

Un băiat în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut din roller coaster
Un băiat în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut din roller coaster-ul în care se afla împreună cu fratele său geamăn într-un parc de distracţii din apropiere de Chicago, informează Daily Mail. ...

Un băiat în vârstă de 3 ani a murit după ce a căzut din roller coaster-ul în care se afla împreună cu fratele său geamăn într-un parc de distracţii din apropiere de Chicago, informează Daily Mail.

Jayson Dansbe era aşezat lângă fratele său în roller coaster când s-a răsucit şi a dat la o parte bara de protecţie pentru a se ridica, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Copilul a căzut pe spate şi s-a lovit la cap înainte de a se prăbuşi la pământ.

Potrivit autorităţilor, incidentul s-a desfăşurat sub ochii îngroziţi ai părinţilor lui Jayson, care au fugit să îl ajute, însă nu au mai putut face nimic pentru el, acesta murind în urma impactului.

Parcul de distracţie Go Bananas din Norridge, oraş aflatîn apropiere de Chicago, Illinois a fost închis în urma incidentului iar poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Ultima oră
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali