Un bărbat i-a cerut lui ChatGPT să ”producă cât mai mulți bani”. Afacerea pe care a generat-o a uimit pe toată lumea (VIDEO)

Un bărbat i-a cerut lui ChatGPT să ”producă cât mai mulți bani”. Afacerea pe care a generat-o a uimit pe toată lumea (VIDEO)
Foto: Pixabay

Un utilizator de Twitter din Marea Britanie s-a trezit cu o nouă afacere de succes după ce a cerut GPT-4 să ”producă cât mai mulți bani”.

Robotul de inteligență artificială a lansat o afacere online, evaluată la peste 15.000 de lire sterline. Un utilizator experimentat în tehnologie a decis să testeze capacitățile antreprenoriale ale inteligenței artificiale.

Utilizatorul de Twitter Jackson Fall a decis să pună la încercare GPT-4, succesorul ChatGPT, așa că i-a oferit un buget de 82 de lire sterline (100 de dolari) și o serie de instrucțiuni stricte.

El a însărcinat robotul să facă bani și a spus că va acționa ca „legătura umană”, dar a insistat că afacerea nu trebuie să implice muncă manuală, deoarece dorea să vadă dacă AI ar putea reuși o afacere online.

Curând, Jackson s-a trezit gestionând Green Gadget Guru – un site de marketing afiliat care produce conținut în jurul produselor regenerabile.

Jackson a scris pe Twitter: „I-am dat lui GPT-4 un buget de 100 de dolari și i-am spus să facă cât mai mulți bani posibil. Acționez ca legătura umană, cumpărând orice îmi spune. Crezi că va fi capabil să facă investiții inteligente și să construiască o afacere online?

(Noi) am înființat un site de marketing afiliat care creează conținut în jurul produselor ecologice/vii sustenabile”.

Jackson a folosit robotul grafic AI Dall-E pentru a crea logo-ul mărcii și s-a bazat pe GPT-4 pentru codul site-ului.

El a continuat: „Pentru site-ul web, i-am spus lui GPT să fie cât se poate de cuprinzător, luând decizii pentru orice, de la conținut la aspect.

„Câteva decizii interesante pe care le-a luat: – Logo-ul ar trebui să fie poziționat în colțul din stânga sus. – O secțiune de categorie ar trebui să fie o grilă de cartonașe cu cinci coloane.

„Primul nostru conținut: „10 obiecte de bucătărie ecologice obligatorii pentru gătit durabil”! Destul de ușor. Avem nevoie de produse și de o imagine de copertă.

Afacerea generată de la zero de GPT-4

În curând, Jackson și GPT-4 au avut un site web live și a fost scris primul lor articol, așa că și-au îndreptat atenția către marketing, iar botul AI a sugerat să cheltuiască „exact 40 USD” pe reclamele Facebook și Instagram.

Ulterior Jackson a spus că, după prima zi, a investit un total în numerar de 163 de dolari și a realizat un profit de 70 de dolari – datorită strângerii a 100 de dolari de la un al doilea investitor.

Jackson a spus că „slujbele noastre sunt încă în siguranță”, dar apoi a postat o a doua actualizare.

El a spus: „Imboxul este inundat. Numerar disponibil: 1.378,84 dolari (sold anterior 878,84 dolari + investiție nouă de 500 dolari) Compania este evaluată în prezent la 25.000 dolari, având în vedere investiția recentă de 500 dolari pentru 2%. Nu mai luăm investitori decât dacă condițiile sunt foarte favorabile.
Nu sunt decât un umil servitor al roboților”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)