Un bărbat s-a sinucis după ce un profet a prezis că pe 11 mai Taiwan va fi lovit de un tsunami

Un bărbat s-a sinucis după ce un profet a prezis că pe 11 mai Taiwan va fi lovit de un tsunami
Un taiwanez s-a sinucis după ce un așa-zis profet a declarat că un cutremur, urmat de un tsunami devastator va avea loc pe 11 mai, arată Asia Pacific News.Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-a aruncat de la...

Un taiwanez s-a sinucis după ce un așa-zis profet a declarat că un cutremur, urmat de un tsunami devastator va avea loc pe 11 mai, arată Asia Pacific News.

Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-a aruncat de la etajul a cincelea dintr-o suburbie din Taipei, dar în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, taiwanezul a murit.

Soția bărbatului, Chen Chu, a spus polițiștilor că soțul ei a început să fie deprimat din cauza declarațiilor pe care le-a făcut un alt taiwanez, cunoscut sub numele de „Profesorul Wang”. Acesta ar fi prezis că un tsunami gigant se va îndrepta spre Taiwan pe 11 mai și că va ucide milioane de oameni.

Săptămâna trecută, Wang a postat o avertizare pe blogul său personal în care notează că seismul va avea o magnitudine de 9, care va declanșa un tsunami, și care ar putea să ajungă la 170 metri înălțime.

Forțele de ordine l-au amendat pe „Profesorul Wang” cu 33.000 de dolari, pentru că a emis o alertă neautorizată.