Un bebeluș din Marea Britanie a devenit vedetă: Băiețelul s-a născut cu un păr lung, des şi care se încăpăţânează să crească în sus (VIDEO)

Un bebeluș din Marea Britanie a devenit vedetă: Băiețelul s-a născut cu un păr lung, des şi care se încăpăţânează să crească în sus (VIDEO)

Deşi are doar două luni, Junior este deja o vedetă. Şi asta datorită frezei sale unice. Băieţelul din Marea Britanie s-a născut cu un păr care nu poate trece neobservat. Lung, des şi care se încăpăţânează să crească în sus.

Mama bebeluşului spune că acesta i-a schimbat viaţa şi că nu-şi mai doreşte alţi copii. Junior a devenit imediat celebru în oraşul său, dar şi în toată lumea, după ce fotografiile cu el au făcut înconjurul internetului, informează RT.com. Băieţelul pare o păpusă haioasă cu părul său des şi tot timpul zbârlit.

Mama sa, Chelsea Noon, care are 32 de ani, spune că de câte ori iese cu Junior afară toată lumea se uită la el.

"De obicei, îmi trebuiau 40 de minute să fac cumpărăturile pentru o săptămână din supermarket. Acum, când merg cu el, stau în magazin cel puţin două ore", a declarat Chelsea.

Ea şi soţul ei îi spun micuţului Micul urs, pentru că arată chiar ca un ursuleţ şi are deja personalitate, chiar daca abia a împlinit două luni.

Femeia, care mai are doi copii mici, spune că în momentul în care a venit Junior pe lume, toţi cei care l-au văzut au crezut că îi va cădea părul, aşa cum se întâmplă cu toţi bebeluşii.

"Nu numai că nu a căzut, dar a devenit mai aspru şi mai des", a povestit mama bebeluşului.

Chelsea este de profesie frizeriţă şi spune că deja are planuri mari, pe viitor, pentru freza fiului ei.

Un bebeluș din Marea Britanie a devenit vedetă: Băiețelul s-a născut cu un păr lung, des şi care se încăpăţânează să crească în sus

#DIRECT_ONE_kftz0e#

Urmăriți B1TV.ro și pe